Drevet december 2018

Hej alla medlemmar

Föreningen byter bredbandsleverantör från Telenor till Ownit fr o m 1 februari. Detta då vi har upplevt att det har varit en del problem med Telenor. Ownit är ett dotterbolag till Telenor vilket gör bytet extra enkelt. Valet av Ownit gjordes bland annat för att de har de senaste 5 åren blivit utsedda till att ha ”Sveriges nöjdaste privatkunder för bredband”. Mer information hittar ni på https://www.ownit.se/

Bytet kommer gå till på följande vis. Man kommer i god tid få utskickat en ny router till sig. Dagen då vi går över till Ownit byter man ut sin gamla router till den nya. Sedan packar man ner den gamla och skickar tillbaka till Telenor med retursedeln som har skickats hem.
Det kommer inte krävas några ändringar inne i lägenheterna.

Till er som har TV via Telenor: Ni får själva kontakta dem och se till att avtalet blir uppsagt och att ni önskar teckna ett nytt med Ownit.
För fler frågor eller funderingar kontakta styrelsen på styrelsen@brfhubertus.se

Arbetet med fönsterprojektet fortsätter med en extern konsult. Det har uppkommit frågor angående larm runt fönstren. Vi ber er som har larm runt era fönster att skicka ett mejl till styrelsen eftersom vi måste beakta det i förhandlingarna.

Önskar man skicka in motion till årsstämman så är sista dagen den 31 januari 2019.
Det kan skickas antingen via mejl eller läggas i pappersform till styrelsens brevlåda.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Vi önskar er alla en god jul!

Tänk på att husen är lyhörda – försök hålla en normal ljudnivå.
Ha respekt för dina grannar!