Drevet december 2019

Hej alla medlemmar!

Året börjar gå mot sitt slut och nästa år har vi nya projekt på gång.

Det första och stora projektet är fönsterbytet. Vi har skrivit avtal med Malmö Plåt och Byggservice som ska byta våra fönster med start i februari 2020. Vi bjuder in alla till informationsmöte den 16:e januari klockan 18:30 där ni har möjlighet att träffa entreprenören, projektledaren och oss i styrelsen för att ställa frågor kring fönsterprojektet. Mötesplatsen är Nöbbelövs församlingshem.

Vi har även planer på att rengöra våra tak och hängrännor under 2020.

Vi kommer också att ta beslut om vi ska installera laddningsstolpar till elbilar och hur det ska i så fall fungera i praktiken.

Gästrummet är klart, det är 270 som är vårt gästrum. Den kan bokas genom support@brfhubertus.se. Kostnaden är 100 kr/natt och det debiteras på månadsavgiften i efterhand. Nyckeln kan hämtas ut på expeditionen efter överenskommelse.Ordningsregler finns i gästrummet och de ska följas för allas trivsel.

När det gäller framtida ärenden ska detta skickas till support@brfhubertus.se och inte styrelsen@brfhubertus.se. Detta så vi får in det i vårt ärendesystem för lättare och bättre hantering i framtiden.

Vi önskar alla en God Jul och Gott Nytt År!
Hälsningar Styrelsen