Drevet juni 2014

På stämman i april valdes följande till styrelsen: Fredrik Pettersson, #326 (ordförande); Christina Petkovska, #460; Gunilla Harvyl, #382; Stanislaw Nalepa, #226; Kajsa Persson, #-456; Szidonia Ruggiero, #244 och Anna Evander, #250

Containern på vändplatsen blev snabbt full och är efter tömning nu på plats en vända till. Så passa på att bli av med ännu mer gammalt skräp, möjligheten återkommer sedan inte förrän nästa år.

En annan möjlighet att bli av med (eller införskaffa fler) gamla saker är vår numera årliga sommarloppis som går av stapeln lördagen den 14/6, kl 9.30 – 12, på “torget” vid tvättstugan i 316. Vi hoppas på god uppslutning och mycket kommers!

I övrigt kan meddelas att styrelsen jobbar på med en rad ärenden, exempelvis isolering, och eventuellt inredning av vissa vindar (detta var frågor som diskuterades på stämman). Efter sommaren hoppas vi kunna återkomma med en kostnadsuppskattning för inredning och därefter undersöka intresset för detta bland medlemmarna. Obs! Med inredning menas endast att man kan nyttja vinden som förråd.

En arbetsgrupp i styrelsen kommer att ta fram förslag för att rusta upp lekplatserna i området. Om man har synpunkter i denna fråga så förmedla gärna dessa till styrelsen per mail, eller en lapp i lådan utanför expen.

Expeditionen kommer inte att vara öppen i juli. Vid behov av att kontakta styrelsen under juli månad kan man antingen lagga en lapp i brevlådan utanför expeditionen (den kollas regelbundet), eller maila till brfhubertus@bredband.net.
Slutligen vill vii styrelsen passa på att önska alla medlemmar en riktigt avkopplande och skön sommar!

Hälsningar Styrelsen

Ps. Det blir förstås ingen sommar utan styrelsens årliga grillförmaning, så därför: Grilla med eftertanke och tänk på brandrisken