Drevet juni 2018

Hej alla medlemmar,

Tack till er alla som var med på årsstämman i maj.
Styrelsen består av följande personer från maj 2018-maj 2019:
Daniel Tuvestam
Anders Hasselgren
Stanislaw Nalepa
Szidonia Ruggiero (ordförande)
Rickard Jensen
Athanasios Papapanagiotou
Gunilla Harvyl
Gudrun Sandgren

Lite tips och nyheter:
På ”torget” finns ett bordtennisbord där alla medlemmar är välkomna att spela. Två racketar och en boll finns att låna i det närmaste barnvagnsförrådet. Glöm inte att lämna tillbaka efter spelet!
Vi har monterat ner en lekplats som var sliten och inte uppfyllde kraven och den ytan funderar vi på att göra ett utegym på. Vi är tacksamma om ni skickar in via mail om ni tycker att förslaget är en god idé eller om ni har andra idéer så tar vi naturligtvis emot det.
På hemsidan finns det möjlighet att anmäla sig till nyhetsbrev och att få Drevet digitalt. Gå gärna in och anmäl er så värnar vi om miljön om ni också bockar för att ni inte önskar det i pappersform i brevlådan! www.brfhubertus.se

Sopsorteringen är ett återkommande problem. Sorterar vi inte soporna rätt debiteras vi från renhållningsverket och det skapar högre kostnader för oss alla. Snälla sortera rätt, och vik kartonger så det finns plats till alla boende.
Vi har hittat en lösning till att få bort vibrationerna i tvättstugorna och det kommer att installeras i alla tvättstugor. Det är redan åtgärdat i tvättstuga 314.
Det ska finnas en fungerande brandvarnare i varje lägenhet och saknar ni brandvarnare får ni gärna höra av er till Mats. Föreningen ansvarar för att det ska finnas i varje lägenhet och ni som bor ska kolla ibland att den fungerar och är uppsatt på korrekt plats.

Tips: Finns ett företag i Lund som reparerar cyklar även på hemmaplan, dvs de kommer hem till dig och utför service på cykeln. De arbetar även efter klockan fem och de är prisvärda. Här kommer länken till det: bauhns-cykelservice.webnode.se

Glad sommar!
Styrelsen