Drevet mars 2017

SKÄRPNING när det gäller parkering, sopsortering och inkörning i området!!!

Nu är gästparkeringen återigen full när vi får nära och kära på besök. Det finns inga lediga parkeringsplatser. Det står många firmabilar och andra bilar som inte ska stå där. Har man behov av en extra parkeringsplats får man höra av sig till styrelsen. Om det fortsätter så här kommer vi att behöva anlita parkeringsbolag.

Soporna måste sorteras!!! Sopsortering är en del av EU:s plan för hur vi ska hantera vårt avfall så att miljö och människor inte kommer till skada. Varje hushåll har skyldighet att följa reglerna, oavsett om man bor i villa, bostadsrätt eller flerbostadshus. Det är också ett lagbrott att inte sortera sina sopor, så vänligen släng inte allt i hushållssoporna!! Det som inte kan slängas i våra soprum ska köras till soptippen. Lämna INTE sopor, vitvaror och annat skräp vid den stora containern!! (vid vändplats taxi 3)

Våren har kommit och våra barn är ute mer och mer. Kör inte in i området med bil om det inte är nödvändigt. Tänk på våra barn! Måste man köra in så håll låg hastighet!!

Riksbyggen håller på att byta affärssystem vilket innebär för vår del att aviseringen av hyran kommer månadsvis mars, april och maj. Sedan blir det kvartalsvis precis som innan.

Tvättstugan är åter öppen efter en stor efterfrågan. Electrolux har varit och programmerat om centrifugen på dessa två maskiner som finns i den tvättstugan för att minska vibrationen. Vi tittar på andra lösningar för att det ska bli så bra som möjligt för alla. Det kommer att diskuteras även på kommande årsstämma.

Hundar är välkomna i området, men de ska ha koppel och deras bajs ska plockas upp!!!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen