Drevet mars 2020

Hej alla!

Styrelsen har fått frågor angående fönsterprojektet om vi ska avbryta arbetet eller fortsätta. Vi följer Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller åtgärder för att minska smittspridningen av coronaviruset och i dagsläget finns det inga indikationer att pausa projektet. Självklart kommer vi att avbryta om det kommer nya direktiv.

Vi har ställt in tvål och papper i varje tvättstuga och ber er alla som använder de gemensamma utrymmena, så som tvättstugor, cykelförråd, soprum, barnvagnsförråd att använda handskar när ni öppnar dörrarna eller tvätta noga era händer före och efter så minimerar vi risken att sprida smittan.

Vi har bokat lokal för årets stämma den 14:e maj men som det ser ut idag kommer det att ställas in eller eventuellt hållas utomhus här i området. Enligt stadgarna kan vi hålla stämman senast 30:e juni, men vi återkommer med mer information längre fram. Glöm inte att nominera till styrelsen antingen att fylla i blanketten som har delats ut eller via mejl till valberedningen. Ämnen som vi har på agendan till stämman förutom ekonomi är: gästrummet, laddstolpar, tvättstuga, farthinder i området, rengöring av tak och rännor som vi i styrelsen vill diskutera tillsammans med alla boende.

Sortering av soporna har blivit bättre och vi vill tacka alla som bidrar till det och sorterar soporna enligt reglerna. Vi kan förbättra ännu mer genom att informera personer som hjälper oss med soporna, så som hemtjänstpersonal.

Glöm inte bort att kontakta Mattias om ni behöver hjälp med inköp, kasta sopor, tvätta kläder eller andra sysslor som yngre i området gärna hjälper till.

Med varma hälsningar,
Styrelsen