Drevet december 2022

Från och med 2023-01-01 byter vi TV-leverantör från ComHem till Sappa. Information har skickats ut direkt till alla från Sappa och det kommer att driftsättas redan den 28 december. Har ni råkat slänga informationen så är det ingen fara, ni hittar den på vår hemsida: www.brfhubertus.se

Från årsskiftet blir det en indexhöjning av månadsavgiften med 3% samt en höjning av värmen. Värmekostnaden är uträknad efter lägenhetens storlek och styrelsen har informerat om det i ett tidigare utskick.

Motioner till årsstämman ska skickas in till styrelsen senast 2023-01-31. Det kan skicka antingen via mail till: styrelsen@brfhubertus.se eller via brev i föreningens brevlåda, nummer 272.

Julen närmar sig – containern kommer att stå öppen på juldagen mellan klockan 10:00-16:00 för att slänga julpapper. Vänligen släng allt julemballage där så fyller vi inte papper och kartongkärlen i soprummet. (finns vid Taxi 1)

Tvättstugor – nu finns det möjlighet att få reservnyckel till tvättkolven. Har ni enbart en nyckel kan ni göra en extra nyckel hos Carlbergs Lås i Lund.

När det gäller de gemensamma tvättstugorna så är det bra att tänka på detta: Respektera tvättiderna – Städa efter dig – Ta bort luddet ur torktumlarenTöm och skölj – Torka bort hund/katthår

Prata, fråga, kom med förslag 😊
De flesta av oss är vanemänniskor och gillar våra rutiner. Kommunicera gärna med varandra eller oss i styrelsen om det är något som behöver förbättras.

Vi i styrelsen önskar alla en God Jul och Gott nytt 2023 och ser framemot ett nytt år tillsammans med er alla!