Avstängning av vatten

Arbete med att byta alla ventiler under husen fortsätter. För att ge er alla en insikt på hur det fortskrider ger vi följande information.

Man hinner med att byta ventiler på två huskroppar per dag. Då föreningen har 30 huskroppar kommer det ta ca 15 arbetsdagar att genomföra bytet. Vi är nu inne på den fjärde dagen. Tyvärr måste hela systemet vara avstäng vid byten då konstruktionen är gjord så från början. Information om vilka dagar och tider som vattnet kommer vara avstängt på kommer ligga i era brevlådor. Vi räknar med att jobbet kommer på gå i ca 5 veckor till ( fram till och med vecka 10). Tänk på att öppna era kranar försiktigt när vattnet kommer tillbaka då det finns luft i systemet. Det kan också ta lång tid innan varmvattnet kommer ( upp mot 20min).

Ni som är hemma under tiden vattnet är avstängt uppmanar vi er att fylla upp och ha vatten i kylen samt spannar för tex. toalett besök med mera. Vid akuta behov fungerar vattenutkastet i soprum 1 (Mitt i mot fastighetsskötarens kontor nr 194).