Drevet april 2019

Hej alla medlemmar!

Det har varit inbrott i helgen i Nöbbelöv. Håll ögon och öron öppna! Glöm inte heller att låsa balkongdörren samt stänga fönster på bottenvåningen nr ni inte är hemma eller vistas på ovanvåningen.

Årsstämman hålls i Gunnesboskolans matsal den 21:e maj klockan 18:00. Kallelse kommer att delas ut under veckan och så fort årsredovisningen är tryckt kommer den också att delas ut.

Hyra av motorcykelplats i garaget kommer att höjas från och med 1 augusti 2019. Platsen kostar 200 kr/månad/cykel. Anmälan om plats meddelas till vaktmästaren Mats. Meddela styrelsen om ni inte vill ha kvar platsen så att avgiften kan tas bort från avin.

Är det fortfarande någon som inte har ett fungerande bredband eller telefoni så får ni kontakta oss snarast så vi kan åtgärda problemet.

Många har husdjur och det är trevligt, men tänkt på att hundarna inte ska kissa i privata trädgårdar, även den lilla delen på framsidan av varje hus är privat.

Vi har uppdaterat våra ordningsregler och det finns två nya regler.
1) På helgerna och röda dagar får man inte vara högljudd innan klockan 10:00. Respektera reglerna och visa respekt för grannarna. Det finns de som arbetar natt och behöver vila på morgonen och även de som börjar jobba tidig morgon, de behöver vila på kvällen.
2) Buskage, träd, häck får inte vara högre än där skärmdelaren slutar mellan husen.

Parkeringsplatsen 194 (vaktmästarens p-plats) ska inte användas under helgerna. Den är inte till gäster eller hantverkare.

Med vänlig hälsningar
Styrelsen