Drevet mars 2019

Hej alla medlemmar!

Larmbolaget Sector Alarm går runt och knackar dörr för att sälja sina tjänster. Vissa av försäljarna säger att vi i styrelsen har ingått ett samarbete med dem, MEN DET STÄMMER INTE! Släpp inte in någon i ert hem som ni inte känner er trygga med.

Fönsterprojektet har kommit så pass långt att anbud har skickats ut till intressenter och vi inväntar svar från dem. Bygglov har skickats in till kommunen och arbetet rullar på nu enligt våra planer. Vi kommer att genomföra projektet med en extern byggkonsult, oberoende av Riksbyggen och det kommer att påbörjas under 2019.

Vecka 15 kommer det att finnas en container där man kan slänga saker man inte vill ha. Passa på att rensa vinden, förrådet etc. Schema kommer att sättas upp vid soprummen. Även en cykelrensning kommer att göras inom kort. Information om det kommer när Mats är tillbaka från sin ledighet.

Är det fortfarande någon som inte har ett fungerande bredband eller telefoni så får ni kontakta oss snarast så vi kan åtgärda problemet. Bredbandet hos Ownit kostar 121 kr/månad och det justeras retroaktivt på denna månadens avi. Kolla gärna på era månadsavier så det är rätt.

Sopsorteringen fungerar inte som den ska! Vi betalar för varje kilo sopor vi slänger i tunnorna och blir vi bättre att sortera så betalar vi mindre. Det innebär också att vi kan lägga våra pengar på roligare saker än sopor 🙂

Årsstämman kommer att hållas den 21 maj klockan 18:00 då vi bland annat går genom föreningens ekonomi, tar upp motioner som har inkommit samt diskuterar frågor som ni vill diskutera. Sist men inte minst bjuder vi även på fika.

Med vänlig hälsningar
Styrelsen