Drevet februari 2021

Hej alla medlemmar!

Nu börjar vi gå mot ljusare tider, den mörka vintertiden börjar avta och vi kan snart vara ute mer och njuta av ljuset och solen. På området har vi några runda betongblomkrukor som är tråkiga. Är det någon av er som gillar att måla och har kreativa idéer hur de skulle kunna målas eller fräschas upp får ni gärna höra av er till oss. Det vore roligt att göra vår förening mer personlig och ta vara på kreativiteten och kompetensen som finns bland oss som bor här.

Vi har införskaffat nya anslagstavlor vid soprummen och i fortsättningen kommer all information publiceras där och på vår hemsida. Detta är det sista DREVET som går ut i pappersform. Önskar ni få information via epost, gå in på vår hemsida: www.brfhubertus.se och anmäl er där så missar ni ingenting.

På senare tid har flera nycklar till tvättstugan försvunnit så vänligen kolla så den inte ligger hemma i någon jackficka.

VVC-pumpen har bytts ut av Kraftringen så nu ska det inte vara fördröjning i kranen för att få varmvatten. Är det någon av er som fortfarande upplever att ni får spola länge, hör av er till Mats: support@brfhubertus.se

Kommande händelser:

Årsstämman är bokat till 27 maj så boka in det i kalendern. Vi hoppas kunna genomföra det fysiskt, men information kommer när det närmar sig.

Sommaren känns långt borta men tiden går fortare än vi vill. Sommarvikarien för vår vaktmästare, 2020 fungerade inte så som vi önskade så om det är någon av er som skulle tänka sig att jobba som sommarvikarie när vår vaktmästare Mats har semester får ni gärna höra av er till oss via mail: styrelsen@brfhubertus.se.

Hälsningar Styrelsen