Drevet mars 2021

Sommartiden närmar sig!

Vi ser framemot att få in fler förslag på hur vi kan dekorerar våra runda betongblomkrukor i området. 😊 Det vore roligt att göra vår förening mer personlig och ta vara på kreativiteten och kompetensen som finns bland oss som bor här.

Tisdagen den 23:e mars kommer området att sopas. Ni som har bilar inne på området måste flytta ut bilen till parkeringen så alla ytor kan rengöras.

Det har kommit förfrågan om behov av extra parkeringsplats. Är det någon som inte har bil är det tillåtet att hyra ut till en annan medlem. Parkeringsplatsen ingår i avgiften och är en förmån för alla. Lämplig avgift att hyra ut är mellan 150–250 kr/månad.

Våra ordningsregler håller på att översättas till engelska. När det är klart kommer det att publiceras på hemsidan. Önskar någon få det i brevlådan kan ni maila till: styrelsen@brfhubertus.se

Tvättstugan ska rengöras efter användning! Maskinerna ska torkas av, filter ska rengöras, golvat ska sopas och torkas. Nästa person ska inte behöva städa innan de ska börja tvätta! Nycklarna till tvättstugorna har fortfarande inte hittat tillbaka, ber alla göra en extra kontroll och lämna tillbaka det i föreningens brevlåda eller till vaktmästaren Mats.

Värmepump -Nu är alla delarna utbytta och reglerade vilket innebär att det inte ska vara fördröjning i kranen/duschen för att få varmvatten. Är det någon av er som fortfarande upplever att ni får spola länge, hör av er till Mats: support@brfhubertus.se

Vi fortsätter med att hålla ut och hålla avstånd och hoppas att värmen kommer snart så vi kan vistas ute ännu mer. Vi har gröna områden där alla kan ha picknick, leka med barnen, umgås och träffas. Passa på och vara där och träffa även nya medlemmar som flyttar in!

Hälsningar Styrelsen