Drevet november 2020

Det var roligt att så många kom förbi på kanelbullens dag och fikade tillsammans.

Vi närmar oss slutet av 2020 och det nya året är inte långt borta. Under 2021 kommer inte månadsavgiften att höjas. Det enda prisskillnaden som ni kommer att märka är internet, från 121 kr till 130 kr/månad.

Nya ordningsregler har delats ut och vi ber er alla att läsa genom den och respektera dem så kommer vi även fortsättningsvis att ha en trygg och trevlig miljö på Brf Hubertus.

Gästrummet har fått två enkelsängar istället för bäddsoffan enligt önskemål som har uppkommit i samband med årsstämman.

Projekt under hösten 2020

——————————-

Cykel och barnvagnsförråden kommer att rensas på gamla oanvända saker och märkning av cyklar kommer att göras den 2 november. Vår vaktmästare Mats kommer att dela ut mer information om detta.

Container är beställd och kommer att stå vid Taxi 1 mellan 4–9 november. Passa på att rensa förråd och vind.

Vecka 46 kommer det att genomföras OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Detta ska göras regelbundet och nu är det tid för det igen. Syftet är att visa att inomhusklimatet är bra och att ventilationssystemen fungerar. Det kommer att skickas ut information till alla från sotaren eftersom han ska komma in i varje lägenhet. Vet ni redan nu att ni inte är hemma vänligen kontakta vaktmästaren Mats.

Det nya värmesystemet kommer att kalibreras inom kort och då kan det bli lite skiftande temperatur på varmvattnet. Exakt dag vet vi inte, vi inväntar en mindre tank som ska monteras för luftningen.

Övrigt:

——————————–

Det externa förrådet till lägenhet 450 har intagits av någon som inte ska ha den. Vi ber er snarast tömma den annars kommer låset att klippas och grejerna slängas.  Åtgärda detta senast 1 november.

Vid avflyttning ber vi er att lämna kvar P-kort och tvättkolv till kommande boende. Det är alldeles för många som glömmer bort det och det blir en kostnad för den som säljer. Mer information finn under Vanlig frågor – Avflyttning

Korgarna som finns för trädgårdsavfall i soprummen är bortplockade. Vi ber alla lägga trädgårdsavfall i knyten plast eller papperspåse vid den stora containern, vändzon Taxi 1.

Tips: för att kunna vända våra nya fönster ska den svarta delen tryckas uppåt. Fönstret ska inte vara helt öppet för då sitter den fast och det går inte att trycka den uppåt.

 

Önskar alla en trevlig alla helgons dag

Hälsningar Styrelsen