Drevet oktober 2020

Hej alla medlemmar!

 

Vår vaktmästare Mats är tillbaka från sin ledighet vilket vi är glada för. Är det någon som har varit i kontakt med vikarien men inte har fått hjälp får gärna höra av sig till Mats eller styrelsen.

Välkomna till ”bordtennisbordtorget” på söndag mellan klockan 14-16 och njut av en god kanelbulle med kaffe. Det är kanelbullens dag och kanelbulle är en svensk klassiker på fikabordet. Passa också på att prata med oss som sitter i styrelsen samt träffa andra trevliga grannar som bor här.

Projekt under hösten 2020

——————————-

Arbetet med rengöring av taken är färdigställt. Tackar för allas tålamod och uthållighet. Nu inväntar vi att Grönfri gör effekt och vi får rena och fina tak.

Vissa av er väntar fortfarande på de sista justeringarna efter besiktningen av fönstren. Vi har inte glömt bort det och det kommer att åtgärdas inom kort.

Vår värmeväxlare ska bytas ut under vecka 41, information har delats ut separat i brevlådan.

Cykel och barnvagnsförråden kommer att rensas på gamla oanvända saker, likaså gemensamma utrymmen utomhus under november månad. Container kommer att finnas på plats i anslutning till detta så att alla kan rensa och slänga saker som inte behövs längre. Vi kommer att skicka ut information om det när det närmar sig.

Övrigt:

——————————–

Inom kort kommer vi att dela ut de nya ordningsreglerna och uppdatera de även på hemsidan. När ni får ut dem, läs gärna genom informationen, det finns en hel del förändringar sen sist.

Korgarna som finns för trädgårdsavfall i soprummen kommer att plockas bort. Vi ber alla lägga trädgårdsavfall i knyten plast eller papperspåse vid den stora containern, vändzon Taxi 1.

Hälsningar Styrelsen