Drevet september 2020

Hoppas alla har haft en bra sommar trots omständigheterna! Hösten är runt hörnet och det händer en hel del på Hubertus.

Vår leverantör av TV-kanaler, Comhem går över till enbart digitalsändning från och med 8:e september. Läs genom bifogad information och uppstår det några problem kontakta Comhem.
Vaktmästaren Mats har semester från och med måndag 31 augusti och 4 veckor framåt, men ni når den vikarierande vaktmästaren på samma telefonnummer: 070-323 23 42. Alternativet är att skicka ett mail till support@brfhubertus.se

Projekt under hösten 2020

——————————-

Arbetet med rengöring av taken är igång. Eftersom det är väderberoende har det inte hunnits med under de två veckorna som var uppsatta från början utan det kommer att pågå kommande veckan också.

De sista justeringarna pågår efter fönsterprojektet, så om det är någon som fortfarande har anmärkningar från besiktningen men inte har fått det åtgärdat ber vi er kontakta styrelsen snarast så vi kan avsluta arbetet.

Vår värmeväxlare ska bytas ut under hösten eftersom den nuvarande är gammal. Den nya kommer bland annat att reglera värmen snabbare mot utomhustemperaturen och ge en besparing på kostnaderna under vinterhalvåret.

Ventilationerna kommer att rengöras och kontrolleras under hösten. Det kommer också att justeras så att in och utförsel av luft ska vara korrekt nu när vi har nya fönster med bättre isolering. Mer information kommer när det närmar sig.

Cykel och barnvagnsförråden kommer att rensas på gamla oanvända saker, likaså gemensamma utrymmen utomhus. Container kommer att finnas på plats i anslutning till detta så att alla kan rensa och slänga saker som inte behövs längre. Vi kommer att skicka ut information om det också när det närmar sig.

Övrigt:

——————————–

Vi håller på att uppdatera våra ordningsregler med lite nya regler men fram tills de nya reglerna kommer ber vi alla att respektera även nuvarande reglerna. Inga cyklar och motorcyklar ska parkeras framför ingången. Det finns cykelställ eller cykelförråd där cyklar ska förvaras. Inne i cykelförråden ska man vara rädd om andras cyklar. Cyklar har blivit vandaliserade vilket absolut inte får förekomma!!! Vi är medvetna att det är trångt ibland, men tips är att parkera varannan cykel med ändan in.

Det ska vara ordning och rätt sortering i våra soprum. I vissa soprum är det inte trevligt att gå in, tänkt på att vika kartonger, slänga i rätt tunnor etc. Detta för allas trivsel och för vår planet!

4 oktober är Kanelbullens dag och det kommer att bjudas på kaffe med kanelbulle till alla boende. Boka in det redan nu i kalendern!! Passa på att träffa nya och gamla grannar! Information kommer att skickas ut när det närmar sig.

October 4 is Kanelbullens Day and coffee with Kanelbulle will be offered to all residents. Book it now in the calendar!! Take the opportunity to meet new and old neighbors! Information will be sent out as it approaches.

Det finns gott om äpplen i området så plocka gärna och njut av dem! De är inte besprutade och är mycket goda! Plommon finns också.