Drevet september 2023

Hösten börjar knacka på dörren men innan det blir för kallt så planerar vi för en höstaktivitet i området. I år blir det en gemensam loppis vid Pingistorget!

Datum: Söndagen den 17 september kl. 13-16. Har du något som bara står i förrådet, på vinden eller i garderoben så har du nu möjlighet att sälja, byta eller skänka det till någon av dina grannar. Vi kommer att ha en container vid Taxi 1 den dagen så du har möjlighet att slänga det som du inte har sålt, bytt eller skänkt.

Håll utkik i brevlådan, information om detta kommer separat!

På framsidan och baksidan av varje lägenhet finns det små halvrör som ska vara rena året runt. Under hösten kan löv lätt fastna där så vi ber alla rensa dem så fungerar ventilationen som den ska och husen mår bra.

Det är lägenhetsinnehavarens ansvar att hålla dessa luftgångar rena och tomma från smuts.

Den 7 september kommer Kraftringen att bryta fjärrvärmeleveransen mellan kl 8:00-16:00. Mer information hittar ni på: http://kraftringen.se

PÅ GÅNG INOM Brf Hubertus: Förra hösten anlitades Yggdrasil för beskärning av våra träd och vi kommer att göra en översyn även i år. Ni är välkomna att skicka mail till oss om det är något träd som ni har besvär av. Området som tillhör kommunen kommer också att ses över tillsammans med kommunen och eventuellt glesas ut.

Cykelförråden kommer att organiseras om. Vi kommer införskaffa krokar och hänga upp cyklar som inte används dagligen. Vet ni redan nu att ni har cyklar som kan skrotas eller återvinnas så får ni gärna märka upp dem så tar vaktmästaren hand om dem.

Titta även i barnvagnsförrådet och märk det som kan kastas så använder vi våra utrymmen på bästa sätt.