Drevet april 2024

Våren är här och våra grönområden behöver uppfräschning. Vi har beställt arbetet från Yggdrasil och de kommer till oss under juni för att beskära våra träd enligt inventering som styrelsen samt boende har lämnat in.

Många av oss har buskar, mindre träd men glöm inte bort att de inte får vara högre än vindskydden mot era grannar. Önskar ni ha högre höjd på dem kolla så detta är okej med er granne. Önskar inte grannen detta måste ni beskära det. Ordningsreglerna gäller i första hand och de hittar ni på hemsidan: www.brfhubertus.se

Föreningens årsstämma kommer att äga rum den 21 maj klockan 18:00 i Hubertusgårdens matsal. Kallelse samt mer information om det kommer att skickas ut till alla längre fram.

Den senaste tiden har det skett ett antal inbrottsförsök (både i hus och bilar) samt skadegörelse. Vi ber er alla hålla öron och ögon öppna. Upptäcker ni något märkligt rapportera in detta till föreningen på support@brfhubertus.se

Tänk på att cyklar med mera som inte parkeras i cykelställ kommer att forslas bort. Vi kommer också göra en genomgång av alla cyklar och rensa ut de som saknar ägare. Mer information om detta kommer längre fram.

Vi har glädjen att meddela att vår förening fortsätter ha betyget A++ vilket är mycket roligt! Det är högsta betyg som en bostadsrättsförening kan få och det innebär att vi har en mycket god ekonomi och en av de få föreningar i Sverige som har detta betyg.

Vi önskar alla en härlig vår och ser framemot att träffa er på årsstämman!