Drevet januari 2019

Nytt år och nya utmaningar!

Ett nytt har börjat och vi i styrelsen fortsätter arbetet med fönsterprojektet. Vi kommer att samarbeta med en byggkonsult som kommer att hjälpa oss med projektet. Vårt mål är att påbörja fönsterbytet under 2019 och att avsluta det också.
Som vi har informerat tidigare så byter vi bredbandsleverantör från 1 februari och vi hoppas att alla har fått hem brev från Telenor angående nuvarande bredbandsavtalet samt information om att modemet ska skickas tillbaka. Om ni inte har fått brev från Telenor kontakta oss.

Utförlig information skickas ut på fredag och även tider då modemet kan hämtas på expeditionen eller hos vaktmästaren Mats. Priset/månad blir 121 kr istället för 165 kr och justeringen kommer att synas på månadsavin i mars.

Vi upplever att det nya systemet för gästparkeringen fungerar bra. Tänk bara på att informera Gudrun i tid om ni behöver ett kort så att era gäster inte får böter. När det är helgdagar, röda dagar kan vi inte garantera ett kort samma dag, bättre att hämta några dagar tidigare. Inne på området är det förbjudet att parkera. Man kan köra in för att lasta ur bilen, men inte stå längre än så utanför huset. Detta på grund av säkerheten, det ska vara fritt så ambulans, polis och brandbil kan komma snabbt till platsen vid behov.

Glöm inte att skicka in era motioner senast 31 januari. Det kan skickas antingen via mejl eller läggas i pappersform till styrelsens brevlåda.

Är det något som ni upplever inte fungerar bra, har tips på förbättringar är vi lyhörda så tveka inte att höra av er. Vi strävar hela tiden efter att skapa en trygg och trevligt miljö för alla boende. Vi vill be er också om att vara observanta på människor som går omkring i området som inte hör hemma här.

Med vänlig hälsningar
Styrelsen

Tänk på att husen är lyhörda – försök hålla normal ljudnivå.
Ha respekt för dina grannar!