Drevet juli 2020

Hej alla medlemmar!

Efter poströstningen ser styrelsen ut som följer:  


Ordförande Szidonia Ruggiero lgh 244

Vice ordförande Daniel Tuvestam lgh 160

Sekreterare Ahtanasios Papapanagiotou  lgh 326

Ledamot Anders Hasselgren lgh 208

Ledamot Rickard Jensen  lgh 274

Ledamot Gunilla Harvyl lgh 382

Suppleant Gudrun Sandgren lgh 464

Suppleant Saijad Rahimi lgh 236

 

Resultatet på de tre motionerna blev utfallet följande:

­­­


Laddstolpar – majoriteten röstade nej så vi kommer inte att installera några laddstolpar i år.

Säng istället för bäddsoffa i gästrummet – majoriteten tyckte det så vi kommer att byta ut det inom kort.

Bommar i området – majoriteten röstade nej. Detta innebär inte att det är fritt att köra inne i området, utan det ska ske vid in eller avflyttning samt tunga last. Om körningen i området ökar eller hastigheten är högre än 7 km/tim kan det bli helt bilfritt. Tänk på att använda infart 1 och 2. Infart 3 tillhör Jaktlaget (den andra föreningen)

 

Sommaruppehåll 


Expeditionen har stängt över sommaren tills den 26:e augusti då expeditionen öppnar igen. I akuta frågor kontakta någon av styrelsemedlemmarna eller vaktmästaren Mats. Ni kan också maila till  support@brfhubertus.se

Vaktmästaren Mats har semester v 36-39, då har vi sommarvikarie från företaget Wasabi. Han nås också på mobilnummer 070-323 23 42.

 

Bredband/internet


Om internet eller IP telefonin slutar fungera kontrollera att den gröna lampan vid sladden till den vita dosan (fiberkonvertern) i väggen lyser. Om det inte lyser kontakta styrelsen på support@brfhubertus.se för en ny adapter, annars kontakta Ownit. Är det fel på fibern eller fiberkonvertern står föreningen för dessa kostnader. Om det är något annat som är fel står den boende själv för dessa kostnader.

Man får inte öppna dosan eller försöka reparera det själv för då kommer kostnaden att debiteras på den boende. Startkostnaden är 995 kr, men det kan även bli dyrare.

 

Övrigt:


Taket kommer att behandlas v 34-35 och information kommer att läggas ut på hemsidan, samt i era brevlådor.

Kondens kan uppstå på de nya fönstren, och det är ok på utsidan men inte men inte mellan fönstret. Då får ni kontakta styrelsen.

Härjedahlskök har delat ut reklamblad om renovering av kök. Det kan uppfattas som vi har gjort en överenskommelse men det har vi inte. Om inte ni får information från oss i styrelsen så är det aldrig något som vi är inblandade i. Tänk på det och var försiktiga för bluff!!

Önskar er alla en fortsatt skön och avkopplande sommar!