Drevet maj 2020

Hej alla!

Fönsterprojektet börjar rulla mot sitt slut och vi vill tacka er alla för samarbetet under projektet och framför allt ert tålamod. Det har gått smidigt trots Coronatiden och vi hoppas verkligen att ni är nöjda med resultatet. Besiktning av fönsterna pågår och vissa av er har redan haft det. Om det har framkommit under besiktningen att det ska göras justeringar/förbättringar och det inte har skett ännu ner vi er maila oss eller skicka ett sms till 0733-407402 så att det görs så fort som möjligt.

Vi har räknat ihop rösterna från enkäten som har delats ut angående årsstämman och majoriteten föredrar poströstning. Information om hur det ska gå till kommer att delas ut inom kort.

Har ni förslag på nya styrelsemedlemmar så kontakta gärna valberedningen, det finns fortfarande möjlighet att lämna förslag på det.

Kommande projekt:

Under augusti kommer våra tak att rengöras och likaså rännorna. Det kommer användas Grön-Fri som förlänger livslängden på takpannorna, den är biologiskt nedbrytbart och den är svensktillverkad i Hässleholm. Den uppfyller också kraven för kemikalietillverkning och hantering/användning i Sverige. 

Vi tittar även på lösning på att sänka våra uppvärmningskostnader tillsammans med Kraftringen men det är bara i startskede.

Laddstolpar har varit ett önskemål och det kommer att vara med i årsstämman med  vilken möjlighet det finns och kostnadsförslag för det.

Vi ser framemot att få in era poströster.  Även om situationen är ovanlig jämfört med föregående år så jobbar vi på som vanligt för att alla ska trivas i området och göra Hubertus till ett trygg och attraktiv bostadsområde.

Var rädda om er och varandra!

Med varma hälsningar,

Styrelsen

PS: glöm inte att trycka till dörren ordentligt till vindsförråden J