Drevet mars 2022

Styrelsen vill tacka för allas tålamod och samarbete angående byte av internetleverantör. Föreningen har fått ett telefonnummer för felanmälan där kötiden är kortare så vi ber er använda den om ni behöver komma i kontakt med Sappa. Numret är 0770-45 73 47.

Det finns en del saker i barnvagnsförrådet som inte har används på flera år. Vi ber er märka upp det som SKA BEVARAS. Det som inte är märkt med husnummer kommer att kastas. Märkningen ska vara gjort senast 15 mars.

Årsstämman kommer att hållas den 2 juni i år klockan 18:00. Det kommer information längre fram om plats/lokal. Är det någon som vill engagera sig i styrelsen så kan intresse lämnas till valberedningen.
I valberedningen sitter
Stanislaw Nalepa stanislaw@nalepa.se
David Levander davidlevander@yahoo.se

GLÖM INTE! ERT KOLLEKTIVA BOSTADSRÄTTSTILLÄGG UPPHÖR

Föreningens styrelse har tagit beslutet att från och med förnyelsedatumet för fastighetsförsäkringen plocka bort det kollektiva bostadsrättstillägget ur försäkringen. För dig som boende i föreningen innebär det här att du måste lägga till bostadsrättstillägget i din hemförsäkring och bekosta det på egen hand. För att göra det kontaktar du ditt försäkringsbolag och ber att få lägga till ett bostadsrättstillägg i din hemförsäkring. Det är väldigt viktigt att du lägger till detta tillägg från och med 2022-04-01. Utan detta tillägg står du utan skydd och därmed ersättning för bland annat ytskikt vid en vattenskada, vitvaror och andra byggnadsdelar i din bostadsrätt.